Meesterbakker Voskamp opent nieuwe winkel in Rhoon


Donderdag 18 juni opende Meesterbakker Voskamp de deuren van haar nieuwe winkel aan het Strawinskiplein 3 in Rhoon. De huidige winkel verhuisde naar het pand dat zich slechts 2 deuren verder bevindt. Qua locatie verandert er dus niet zoveel, maar op andere fronten zeker wel.

Zo heeft de nieuwe winkel een compleet nieuwe uitstraling en is het ruim twee keer zo groot als de ‘oude’ winkel op nummer 5. “Natuurlijk bieden we in onze nieuwe winkel de brood- en banketproducten die klanten van ons gewend zijn, maar ook meer”, kunnen Arnold Kabbedijk en Olaf Weeda, samen verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de bakkerij, ons vertellen. “In de winkel bevindt zich een ijscorner waar we ambachtelijk schepijs verkopen. Ook is het assortiment in de nieuwe winkel iets uitgebreider. Pindakaas van De Pindakaaswinkel, sap en jam van Zorgboerderij De Buytenhof, ambachtelijke crackers en beschuit, nougat, merengues, macarons.… Ook zijn er meer producten te koop die aansluiten op de groeiende vraag naar veganistische en koolhydraatarme producten.”

Zelfs de manier van winkelen wordt voor de klanten iets anders. “Natuurlijk staan onze winkeldames en -heren klaar om brood te snijden, gebak te verpakken, vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken over ons assortiment”, vertelt Arnold. “Maar daarnaast is er een stukje zelfservice. Voorverpakte producten als crackers, koekjes en ons dagverse kleinbrood kunnen klanten zelf pakken.” Kortom, een winkel anno nu die een bezoekje meer dan waard is.

En als je op 18, 19 of 20 juni de nieuwe winkel van Meesterbakker Voskamp in Rhoon bezoekt, kun je profiteren van een mooie openingsaanbieding: een aantrekkelijk gevulde tas mét een gratis bolletje ijs.

eierkoeken per 4
De lekkerste uit de regio!
4,40 4 voor € 3,85
chipolatagebak
Cake met chipolatabavaroise, marsepein en decoratie.
€ 3,10
low carb
low carb brood
Minder dan 5 gram koolhydraten per 100 gram brood.
€ 3,85

Recept: Desemsandwich

met kip en gegrilde groenten


Deze desemsandwich is rijk gevuld met diverse groenten. Zo kies je gemakkelijk voor een stevige lunch. Experimenteer vooral eens met onze gevulde broden. De noten en zuidvruchten die onze bakkers hier dagelijks in verwerken, zijn een smakelijke aanvulling op de zachte grillsmaak van de groenten.
Lees verder
Desemsandwich met kip en gegrilde groenten