Nieuw: Spelt granola

Spelt granola

Lekker bij het ontbijt of tussendoor


Nieuw in ons assortiment: Spelt granola. Deze rijke mix is lekker bij het ontbijt, door de yoghurt of gewoon als een handje tussendoor.  

Spelt granola is lekker en op vele manieren te eten. Bovendien geeft het heel veel energie! De Spelt granola is een mix van speltvlokken, pompoen- en zonnebloempitten, honing, cranberry's en zuidvruchten. Puur natuur en lekker krokant. Prima als gezond ontbijt om de dag goed mee te starten. Er zitten veel noten en zaden in, waardoor je veel vitamines en mineralen binnenkrijgt. Aangezien het ontbijt de belangrijkste maaltijd is van de dag, kun je dat maar beter zo goed mogelijk klaarmaken.

De Spelt granola is ook lekker om zo uit de hand te eten. Zet een potje in de auto of op je bureau en je hebt altijd een gezond tussendoortje bij de hand!

Een bakje met 190 gram Spelt granola kost €2.90.
Polderbroodjes
Zachte, malse meergranenbroodjes.
3,30 6 voor € 2,85
Spelt
Spelt eierkoeken
Een heerlijk verantwoord tussendoortje.
3,40 4 voor € 3,15
Meesterspelt
Smaakvol speltbrood met honing, zonnebloempitten en sesamzaad. Lactosevrij.
€ 2,45

Recept: Vlindersandwich

van je favoriete broodsoorten


Je hebt ze vast wel onder in de keukenla liggen: koekstekertjes. Handige hulpjes die je ook prima met brood kunt gebruiken. Met een boterham in vlinder-, bloem- of hartvorm vrolijkt je lunchtrommel of picknickmand meteen op. Het leukste is dan ook om 2 verschillende soorten brood te gebruiken. Lekker én het staat zo gezellig.
Lees verder
Vlindersandwich