Nieuw Pick up point!

Haal je webwinkel-bestelling op bij Peut de Spijk


Via onze webwinkel kon je al heel eenvoudig onze lekkere brood- en banketproducten bestellen. Je kon er vervolgens voor kiezen om je bestelling te laten bezorgen óf op te halen in een van onze 17 winkels. Vanaf nu is er een extra mogelijkheid: je kunt je webwinkelbestelling ophalen bij Pick up point Peut de Spijk! Dit kan van maandag t/m zaterdag van 06.00 tot 21.00 uur.

Pick up point Peut de Spijk bevindt zich bij het gelijknamige tankstation aan de Boyleweg in Spijkenisse.

“Bestellingen via onze webwinkel konden voorheen alleen opgehaald worden in onze winkels of (boven een bepaald bestelbedrag) worden bezorgd. De meeste van onze 17 winkels zijn doordeweeks echter tot half 6 geopend. De laatste tijd hoorden we steeds vaker van mensen dat ze tijdens hun fulltime werkweek ook graag van onze producten willen genieten, maar dat onze winkels gesloten zijn als ze klaar zijn met werken”, vertelt Sanne Troost, Marketeer bij Meesterbakker Voskamp. “ Hier spelen we op in met dit nieuwe pick up point. Bestellingen kunnen van maandag tot en met zaterdag tussen 6.00 en 21.00 uur opgehaald worden. Peut de Spijk is zeer centraal gelegen in Spijkenisse en er zijn geen parkeerkosten.” Het pick up point geldt vooralsnog alleen voor bestellingen die geplaatst worden via de webwinkel van Meesterbakker Voskamp.

Bestelvoorwaarden Pick up point Peut de Spijk
- Alleen webwinkel-bestellingen kunnen opgehaald worden bij het Pick up point Peut de Spijk. Dus geen bestellingen die via de fysieke winkels zijn geplaatst.
- Bestellingen kunnen op maandag t/m zaterdag tussen 6.00 tot 21.00 uur afgehaald worden.
- Bestellingen die dinsdag t/m zaterdag afgehaald worden dienen de dag ervoor voor 15.00 uur geplaatst te zijn.
- Bestellingen die maandag afgehaald worden dienen de zaterdag ervoor voor 12.00 uur geplaatst te zijn. 
Chocoladetaart
Vooral heel veel chocola! De ideale taart voor chocoladefans.
Vanaf € 23,95
tompouce
Gele room tussen twee laagjes korstdeeg. Met slagroom.
€ 2,25
eierkoeken per 4
De lekkerste uit de regio!
3,80 4 voor € 3,40
polderbrood
Dit smaakvolle meergranenbrood is een van onze populairste broden.
€ 3,50

Recept: Desembrood met gamba's,

chorizo, spinazie en paprika-tapenade


Dit recept is heerlijk op donker desembrood. Door de gamba's, chorizo, spinazie en paprika-tapenade waan je je even aan de Méditerranée. Bovendien is het eenvoudig te maken en is het een plaatje op de lunchtafel.
Lees verder
Desembrood met gamba's, chorizo, spinazie en paprika-tapenade