Meesterbakkers voor Skate4AIR

Skate4AIR cake bakken voor het goede doel.


Elk jaar bakken wij Skate4AIR cake, een winterse kruidencake die heerlijk smaakt én een bijdrage levert aan het goede doel. Wij dragen namelijk per verkochte cake een bedrag af aan Skate4AIR en hiermee steunen wij onderzoek naar Cystic Fybrosis oftewel taaislijmziekte.

10 jaar Skate4AIR

Skate4AIR zamelt geld in voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte). Onder leiding van Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage schaatsten Skate4AIR deelnemers kilometers lang op de Oostenrijkse Weissensee of op het Runn meer in Zweden en laten zich hiervoor sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek. Al jaren schaatst collega-Meesterbakker Arjan Roodenrijs mee met Skate4AIR. Dit jaar werd voor de 10e keer geschaatst voor Skate4AIR. Met het opgehaalde geld is al ontzettend veel bereikt. Door onderzoek naar de juiste medicijnen wordt het leven van de CF-patiënt steeds dragelijker en is het mogelijk dat CF in de toekomst verandert in een chronische ziekte waar je oud mee kunt worden. Het ingezamelde geld heeft dus heel veel effect gehad.

Sponsors

Ook de Meesterbakkers hebben sponsors gevonden om de Skate4AIR cake te bakken. Zeelandia Bakkerijgrondstoffen uit Zierikzee, Quadraat Drukwerk uit Oud-Beijerland en W&R etiketten uit Tilburg. Deze organisaties staan elk jaar weer voor ons klaar als we om een bijdrage vragen en dat waarderen wij ontzettend. Samen sterk voor Skate4AIR!
polderbroodjes per 6
Zachte, malse meergranenbroodjes.
3,60 6 voor € 2,95
Spelt
spelt eierkoeken per 4
Een heerlijk en verantwoord tussendoortje.
3,60 4 voor € 3,50

Recept: Spelt eierkoek met een frisse

zomerse rood fruit spread


Bij de Meesterbakker hebben we naast de naturel variant ook spelt eierkoeken. Beide hebben ze hun eigen smaak. Om deze lekkere en gezonde tussendoortjes om te toveren in een feestje, hebben we een recept voor een frisse rood fruit spread. Dat combineert heerlijk bij de nootachtige smaak van onze spelt eierkoeken.
Lees verder
Spelt eierkoek met rood fruit spread