Meesterbakkers voor Skate4AIR

Skate4AIR cake bakken voor het goede doel.

 

Elk jaar bakken wij Skate4AIR cake, een winterse kruidencake die heerlijk smaakt én een bijdrage levert aan het goede doel. Wij dragen namelijk per verkochte cake een gedeelte af aan Skate4AIR en hiermee steunen wij onderzoek naar Cystic Fybrosis oftewel taaislijmziekte.

Al jaren schaatst Meesterbakker Arjan Roodenrijs mee met Skate4AIR in Oostenrijk of in Zweden. Dat motiveerde ons als Meesterbakker Voskamp om Skate4AIR op deze manier te ondersteunen. 
 

Skate4AIR

Skate4AIR zamelt geld in voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte). Onder leiding van Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage schaatsten Skate4AIR deelnemers kilometers lang op de Oostenrijkse Weissensee of op het Runn meer in Zweden en laten zich hiervoor sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek. 
 

Sponsors

Ook de Meesterbakkers hebben sponsors gevonden om de Skate4AIR cake te bakken. Zeelandia Bakkerijgrondstoffen uit Zierikzee, Quadraat Drukwerk uit Oud-Beijerland en W&R etiketten uit Tilburg. Deze organisaties staan elk jaar weer voor ons klaar als we om een bijdrage vragen en dat waarderen wij ontzettend. Samen sterk voor Skate4AIR!Desem Zaden
Niet voor niets ons meest verkochte desembrood!
€ 3,45
Spelt
Spelt eierkoeken
Een heerlijk verantwoord tussendoortje.
3,40 4 voor € 3,15
Ontbijtkoek
Ambachtelijke bakkers ontbijtboek volgens traditioneel recept.
€ 2,95
Boluscake
Met de smaak van de Zeeuwse bolus.
€ 4,50

Recept: Stoere tosti's

van stoer desembrood


Desembrood... Wist je dat je daar hele stoere tosti's van kunt maken? Bijvoorbeeld met kaas en salami. Of met mozzarella, pesto en rauwe ham. Kies je favoriete desembrood en lekker beleg en beleggen maar! Organiseer eens een tosti-lunch voor je vrienden!
Lees verder
Stoere tosti's van desembrood