De hit op TikTok en andere socials

De Krompoes! Ook verkrijgbaar bij Meesterbakker Voskamp


Ook bij Meesterbakker Voskamp hebben we het populairste gebakje van het moment in het assortiment: de Krompoes. Dit verrukkelijke gebakje is een hit op de sociale media-kanalen een ware sensatie bij alle bakkers. Ook onze banketbakkers maken Krompoezen en ze vliegen onze winkels uit.


Wat is een Krompoes?

De Krompoes is een heerlijke mix van twee klassiekers uit de bakkerij: de croissant en de tompouce. De knapperige roombotercroissant wordt gecombineerd met Zwitserse room; een mengeling van de banketbakkersroom en slagroom die iedereen van de tompouce kent. Om het af te maken wordt de bovenkant voorzien van een mooi roze laagje.

Onze bakkers bakken onze croissantjes zoals gewoonlijk. Daarna dopen ze ze in de roze chocolade-dip. Tenslotte worden ze gevuld met Zwitserse room (een mix van gele room en slagroom).


Waarom houden mensen van Krompoezen?

Het is niet zo gek dat de Krompoes in de smaak valt. Het het is de perfecte mix van twee lekkernijen: de zachte roombotersmaak van een croissant en het zoete van een tompouce. Het is heerlijk bij de koffie, tussendoor of zelfs als dessert.


Sociale media

De populariteit van de Krompoes begon op TikTok en werd al snel overgenomen op de andere sociale media als Instagram en Facebook. Er worden vele foto's en filmpjes gedeeld waarop mensen de Krompoes eten. De populariteit nam in razend tempo toe en zo ook de vraag van onze klanten. Niet zo gek dus dat ook onze bakkers ermee aan de slag zijn gegaan en de Krompoes hebben gemaakt.


Kom naar onze winkel

Kom jij de Krompoes halen in één van onze winkels en zelf ervaren hoe 'ie smaakt? We maken ze uiteraard elke dag vers. Wil je zeker zijn van jouw Krompoes? Bel dan naar de winkel waar je ze op zou willen halen of bestel van tevoren via onze webwinkel, want voor de losse verkoop geldt: op = op!

tompouce
Met gele room en slagroom.
€ 2,60
smulbol
Een briochebroodje gevuld met Zwitserse room. Een ware traktatie!
per stuk voor € 2,25
croissant
Met 100% roomboter en gebakken in onze winkels.
per stuk voor € 1,35