Ga lekker koekhappen!

Oud-Hollandse spelletjes op Koningsdag


Meesterbakker Voskamp helpt je met leuke ideeën voor oud-Hollandse spelletjes die je thuis kunt spelen. Koekhappen mag daarbij natuurlijk niet ontbreken! 

Daarom krijg je deze week in onze winkels een gratis kaart met ideetjes voor oud-Hollandse spelletjes, inclusief scorekaart (zolang de voorraad strekt). De spelletjes zijn vast en zeker herkenbaar. Ze zijn niet moeilijk, dus het hele gezin kan meedoen. Er zijn zes spelletjes bedacht en je hebt wat simpele materialen nodig, zoals een blinddoek (hiervoor kun je ook een theedoek gebruiken), touw en lepels. Improviseren mag natuurlijk ook! Geen blikken in huis voor blikgooien? Gebruik WC-rollen! Zo hebben we talloze tips voor een uurtje binnenpret.

Oranje tompouces alleen op bestelling
Op Koningsdag zijn al onze winkels geopend van 9.00 tot 10.30 uur, uitsluitend voor het afhalen van bestelde oranje tompouces. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelde tompouces af te halen in onze tompouce drive thru. Deze is op Koningsdag geopend van 9.00 tot 11.00 uur. Oranje tompouces bestellen kan via onze winkels of via onze webwinkel

Wij wensen iedereen een gezellige Koningsdag toe!

 
eierkoeken
De lekkerste uit de regio!
3,40 4 voor € 2,90
tompouce
Gele room tussen twee laagjes korstdeeg. Met slagroom.
€ 1,95
ontbijtkoek
Volgens traditioneel recept.
€ 2,99
Deze octopus is erg grappig om te zien. Bovendien is de combinatie van oranje paprika en deze dipsaus ook heerlijk. Natuurlijk kun je ook stukjes brood dippen in dit sausje.
Lees verder
Oranje paprika dip