BACK TO SCHOOL

Tas vol lekkers van Meesterbakker Voskamp

Alle energie om weer naar school te gaan doe je op bij Meesterbakker Voskamp.
We hebben een mooie aanbieding met een leuk gratis rugtasje.

De basisscholen zijn weer begonnen. De tassen zijn weer uit de kast gehaald, de gymschoenen zijn weer gepast en de brooddozen worden weer gevuld. In deze 'opstart-hectiek' helpen wij je graag een handje. Bijvoorbeeld met deze Back2School-tas. Deze is verkrijgbaar van maandag 22 augustus t/m zaterdag 27 augustus in al onze winkels.

Deze aanbieding bestaat uit een leuk, handig én gratis rugtasje,

gevuld met:
  • 1 brood naar keuze (m.u.v. desembroden)
  • 1 zak witte, volkoren- of polderbroodjes
  • 4 eierkoeken naturel
  • Van €10.25 voor €6.95.

Het gratis tasje met het opschrift ‘Back to school and looking cool’ is er in vijf vrolijke kleuren: geel, groen, roze, blauw en paars. Het tasje is enorm handig voor de gymkleding, voor balletles, de zwemspullen, de broodblikken, de tekeningen en nog veel meer.

Deze Back2School tassenactie is geldig van 22 t/m 27 augustus. Voor de tasje en de kleurkeuze geldt: op=op. De tassenactie geldt alleen in onze winkels en helaas niet in onze webwinkel. Wil je toch bestellen? Bel dan even naar de Meesterbakker Voskamp-winkel waar je je bestelling wilt ophalen.

  

 
 
kaneelstengels
Bladerdeeg met grove kaneelsuiker.
6 voor € 3,50
eierkoeken per 4
De lekkerste uit de regio!
4,20 4 voor € 3,75
witte ronde broodjes per 8
Zachte witte broodjes, lekker voor thuis of onderweg.
4,00 8 voor € 3,25

Recept: Lunch op een stokje

van je favoriete boterhammen


De uitdrukking ‘alle gekheid op een stokje’ krijgt wat ons betreft een nieuwe betekenis met dit recept. Want wat ziet dit er vrolijk uit. Eigenlijk kun je alle soorten vleeswaren, kaas, rauwkost of fruit afwisselen met vrolijke vormpjes brood. Succes gegarandeerd!
Lees verder
Lunch op een stokje