Altijd prijs eierenactie

Altijd prijs bij onze eierenactie


Win lekkere paasproducten bij onze eierenactie! Bij een besteding vanaf 7,50 of meer krijg je van ons een prijs-paaseitje. In elk eitje zit iets lekkers, dus altijd prijs. Maar je maakt ook kans op nog meer paaslekkere prijzen!


Bij besteding van 7.50 of meer krijg je van onze verko(o)p(st)ers een prijs-paaseitje. Maak dit eitje direct open en je hebt altijd prijs! In elk prijs-paaseitje zit namelijk iets lekkers. In sommige eitjes zit ook een kaartje met daarop een extra prijs. Dat is nog eens leuk boodschappen doen!


Wat kun je winnen?


HOOFDPRIJS
Paasbrunchpakket:
In elke Meesterbakker Voskamp-winkel is een hoofdprijs te winnen. Dit is een heerlijk paasbrunchpakket, bestaande uit een Paasstol, een desembrood, divers kleinbrood, lekker beleg, paaskoninkjes, een fles jus d'orange, een flesje prosecco, een paastafelkleed met servetten en een snijplank met mes. Dit pakket brengen we op Eerste Paasdag bij de winnaars thuis. Om dit mogelijk te maken stellen we wel de voorwaarde dat het bezorgadres van deze hoofdprijzen in de plaatsen moet liggen waar onze winkels gevestigd zijn.

EXTRA PRIJZEN
Naast de hoofdprijzen zijn er nog 1000 extra prijzen te winnen:

Een paastaart: Een paastaart met citroen- en mangobavaroise en feestelijke paasdecoratie.

Een paaskoninkje: Een paasgebakje in de vorm van een haasje of kip. Gemaakt van een spijsbodem met vanillebavaroise.

Een snack (stukgoed) naar keuze: De winnaar kan kiezen uit de volgende snacks, met als kanttekening dat er gekozen kan worden uit de snacks die hiervan op dat moment in de winkel beschikbaar zijn: saucijzenbroodje, kaasbroodje, frikandelbroodje, kaasstengel, uienbroodje, amandelbroodje, koffiebroodje, roze koek, gevulde koek, kokosmakroon, bolus, donut, appelkanjer, appelflap, muffin vanille, muffin chocolade.

Een broodhaantje: Een lekker mals briochebroodje.

De actie loopt van maandag 22 maart t/m zaterdag 27 maart 2021 of zolang de voorraad prijs-paaseitjes strekt. Lees hier de actievoorwaarden.

Recept: Paasfondue

in een vrolijk Paasjasje


Paasfondue? Dat is kaasfondue in een Paasjasje... Ben je nog op zoek naar een lekker receptje voor voor de Paasdagen? Zet dan deze lekkere Paasfondue op tafel. Iedereen zal smullen en ook de presentatie zal zeker in de smaak vallen.
Lees verder
Paasfondue