Vrolijk Kerstfeest

Vrolijk Kerstfeest begint bij de Meesterbakker...


Onze bakkers verheugen zich elk jaar weer op de Kerstdagen. Met de beste ingrediënten en op traditionele wijze maken ze in deze periode de mooiste producten. Wist je bijvoorbeeld dat onze bakkers de stollen nog stuk voor stuk met de hand maken? En daarbij gebruik maken van echte roomboter en zuiver amandelspijs?

Onze winkels liggen weer vol met heerlijke Kerstproducten. Van rijkgevulde stollen tot heerlijke roomboter amandel kerstkransen en van ambachtelijk Kerstschuim tot malse Cake Tulbanden. Kortom: heerlijke producten voor bij jou thuis op de Kersttafel. Aan jou de schone taak om de Kersttafel gezellig te dekken en het huis gezellig aan te kleden.

Om jou te inspireren maken we regelmatig leuke nieuwe borden op onze Pinterest-pagina. Hieronder zie je ons bord met leuke Kerst-ideeën. Op onze receptenpagina vind je lekkere recepten met brood als basis.

 

Recept: Ovenschoteltje van Kerstbrood 

Je herkent het kerstbrood bijna niet meer terug!


Je herkent het kerstbrood bijna niet meer terug! Dit is een heerlijke ovenschotel van Kerstbrood met perzik en crème fraîche. Waarschuw je gasten van te voren ruimte te houden voor dit heerlijke dessert.
Lees verder
Ovenschoteltje van Kerstbrood