borrelpakket

Borrelpakket spaaractie

Spaar voor een heerlijk

Borrelpakket t.w.v. 25,00


Spaar heel de zomer voor een gratis borrelpakket t.w.v. 25 euro vol heerlijke broden en hapjes uit onze bakkerij, om de borrel compleet te maken. Ideaal voor een avondje sport kijken. Begin nu met sparen en scoren maar!


Spaaractie
Van 28 mei t/m 17 augustus 2024 kun je bij ons sparen voor een borrelpakket t.w.v. 25 euro. Bij besteding van tien euro ontvang je een zegel (maximaal zegels 2 per bezoek). Die plak je op een spaarkaart die verkrijgbaar is in onze winkels. Als je tien zegels hebt geplakt is je spaarkaart vol en kun je je borrelpakket gaan bestellen in de Meesterbakker Voskamp-winkel waar je je pakket wilt ophalen. Bestellingen voor een volgende dag dienen uiterlijk 14.30 uur geplaatst te zijn. Lees alle voorwaarden van deze borrel spaaractie hier. Volle spaarkaarten kunnen t/m 22 augustus ingewisseld worden. De uiterste te kiezen leverdatum van een pakket is zaterdag 24 augustus 2024.  


Inhoud van het pakket
Met uitzondering van de zoutjes en de borrelsaucijzen ontvang je de borrelproducten halfgebakken, zodat je ze zelf op het gewenste moment thuis kunt afbakken en krakend vers op tafel kunt zetten! Het pakket bestaat uit de volgende borrelproducten:
  • 12 borrelsaucijzen (gebakken)
  • 1 uienkruier (halfgebakken)
  • 1 di Angelo brood (halfgebakken)
  • 1 pan de Papa (halfgebakken)
  • 1 pakje borrelstengels


Borrelsaucijs
Een echte klassieker voor bij de borrel! Een borrelsaucijs bestaat uit bladerdeeg gevuld met gekruid gehakt. Ze worden gemaakt met verschillende toppings, waaronder met kaas, met sesamzaad en met maanzaad.

Opwarminstructie:
De borrelsaucijzen zijn al gebakken. Vind je ze warm lekkerder? Verwarm de oven dan voor op 200⁰ C en verwarm de borrelsaucijzen vervolgens 6 tot 8 minuten. Omdat elke oven anders is, raden wij wel aan om het product in de gaten te houden.


Uienkruier
Onze Uienkruier is gevuld met uien met daarover geraspte kaas. Het smaakt heerlijk bij de soep, borrel en barbecue, maar kan ook prima als hartige snack tussendoor.

Afbakinstructie:
Verwarm de oven voor op 200⁰ C. Bak de (ontdooide) Uienkruier in 6 tot 8 minuten af. Omdat elke oven anders is, raden wij wel aan om het product in de gaten te houden.


Di Angelo brood
Dit heerlijke hartige Di Angelo brood is ideaal voor bij de borrel maar kan ook prima tijdens de lunch of diner gegeten worden. Vol met heerlijke ingrediënten zoals stukjes paprika, pompoenpitten, kaas en olijfolie.

Afbakinstructie:
Verwarm de oven voor op 200⁰ C. Bak het (ontdooide) brood in 6 tot 8 minuten af. Omdat elke oven anders is, raden wij wel aan om het product in de gaten te houden.


Pan de papa
Een heerlijk brood voor bij de borrel, barbecue, soep en salade. Papa betekent in het Spaans 'aardappel' en pan betekent brood. Dit brood is dan ook gemaakt van aardappelvlokken. De aardappel wordt geheel vermalen en is dus niet meer zichtbaar in het brood, maar heeft de eigenschap dat het brood super mals blijft en een lekkere krokante korst krijgt.

Afbakinstructie:
Verwarm de oven voor op 200⁰ C. Bak de (ontdooide) Pan de Papa in 6 tot 8 minuten af. Omdat elke oven anders is, raden wij wel aan om het product in de gaten te houden.


Borrelstengels
Heerlijke borrelstengels, gemaakt van bladerdeeg, met verschillende toppings. Lekker bij de borrel, maar zeker ook bij de soep of salade!Sportkalender zomer 2024
We gaan een echte sportzomer tegemoet! Hieronder de data van de sportevenementen die deze zomer op het programma staan. 
Wk 24–28    EK Voetbal
Wk 27-29    Tour de France
Wk 30-32    Olympische Spelen
Wk 34       Formule 1 weekend in Zandvoort

nieuw!
pan de papa
Gemaakt van aardappelvlokken.
€ 1,95
borrelsaucijs
Bladerdeeg gevuld met gekruid gehakt.
per stuk voor € 1,00
thuis afbakken
di angelo AFBAK
Met stukjes paprika, pompoenpitten, kaas en olijfolie.
€ 3,20
thuis afbakken
uienkruier AFBAK
Gevuld met uien en bestrooid met geraspte kaas.
€ 3,95