Kinderfeestjes

Het leukste kinderfeestje vier je bij de bakker!


N.B.: Tot nader orde bieden wij nog geen kinderfeestjes aan. Dit i.v.m. de onzekerheid t.a.v. het coronavirus tot die tijd. 

Op zoek naar een leuke, originele invulling van een kinderfeestje? Waar kinderen nog lang over zullen napraten? Kom naar de bakker! Want zeg nou zelf… welk kind houdt niet van koekjes en taartjes bakken of muffins versieren? En waar kun je dat beter doen dan bij de ambachtelijke bakker?!

Voor het gemak hebben wij een basisprogramma opgesteld. Maar, zoals je van ons mag verwachten zullen we het feest samen met jou de verdere invulling geven die jij en de jarige wensen. Komt voor de bakker, zeggen we dan!

Basisprogramma
Uiteraard ontvangen we de kinderen met een verjaardagstaart en een glaasje limonadesiroop. Tijdens het eten van de taart worden er liedjes gezongen voor de jarige en kunnen de kinderen hun cadeautjes aan de jarige geven. Vervolgens gaan we beginnen met de gekozen activiteit. Je kunt kiezen uit 3 leuke activiteiten, afgestemd op bepaalde leeftijdscategorieën. Zo kun je kiezen uit muffins versieren, koekjes bakken en taartjes maken. Na afloop mag iedereen z’n eigen baksel natuurlijk mee naar huis nemen. 

Extra mogelijkheden
Zoals gezegd: in overleg maken wij het programma helemaal op maat voor jou en de jarige. Wil je bijvoorbeeld een lunch met lekkere belegde broodjes of een mix van kaasstengels, eierkoeken en rozijnenbollen aan het programma toevoegen? Geen probleem. Heb je zelf nog extra wensen of ideeën? Laat het ons gerust weten! Dat maken we een plannetje en offerte op maat voor je. Samen maken we er een mooi feest van.

N.B.: Voorheen boden we de mogelijkheid aan om alle kinderen (tegen meerprijs) te laten schminken en werd de jarige (indien gewenst) gratis geschminkt. I.v.m. de corona-maatregelen is het schminken echter tijdelijk niet mogelijk. Zodra het weer verantwoord is, zullen we deze extra optie weer aanbieden.

Waar en wanneer?
De kinderfeestjes vinden plaats op woensdagmiddag (vanaf 12.30 uur of vanaf 14.30 uur) in onze
winkel in de Nieuwstraat in Spijkenisse en op vrijdagmiddag (vanaf 14.30 uur of vanaf 16.30 uur) in
onze winkel aan het Veerplein in Vlaardingen. In beide winkels hebben we aparte ruimtes die natuurlijk
feestelijk versierd zijn. De duur van het feestje is mede afhankelijk van het gekozen programma
en het aantal kinderen, maar zal variëren van 1,5 tot 2 uur.

Kosten en contact
Het basisprogramma kost €13.95 per kind. Voor de begeleiders (maximaal 2) worden geen basiskosten berekend, maar eventuele consumpties van begeleiders worden wel doorberekend.

Wil je een kinderfeestje aanvragen? Of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@bakkervoskamp.nl Je kunt ook vast het aanvraagformulier downloaden, invullen en naar ons e-mailen.

N.B.: Vanwege drukte in de bakkerij en in de winkels is het niet mogelijk om kinderfeestjes te boeken voor in december of voor in de eerste week van januari.