Koningsdag

Vier je met (de lekkerste) oranje tompouces en soezen

 
Wil je zeker zijn van een oranje tompouce of soes op Koningsdag? Bestel ze dan van tevoren. Bestellen kan eenvoudig via onze webwinkel of onze winkels. Je kunt ervoor kiezen om je bestelde oranje tompouces en/of soezen op Koningsdag op te halen bij onze Tompouce drive thru of in een van onze winkels. Voor Koningsdag nemen wij geen bezorgbestellingen aan.

Op 26 en 27 april zijn de oranje tompouces en soezen in onze winkels ook in de losse verkoop verkrijgbaar, maar hierbij geldt 'zolang de voorraad strekt'. In de Tompouce drive thru hebben we GEEN losse verkoop; hier kunnen alleen bestelde tompouces en soezen afgehaald worden, mits deze afhaallocatie bij het bestellen is gekozen.

Assortiment
Op Koningsdag (27 april) hebben we uitsluitend oranje tompouces en oranje soezen in onze winkels en een beperkte hoeveelheid witte en volkorenpuntjes. We hebben deze dag dus GEEN regulier (brood- en gebak)assortiment en geen taarten, ook niet op bestelling. Op 26 april hebben we naast de oranje tompouces en oranje soezen wel ons reguliere assortiment.
 
Bestellen
  • Bestellen kan eenvoudig via onze webwinkel of via onze winkels.
  • Via onze webwinkel kunnen oranje tompouces uitsluitend per 4 stuks en oranje soezen uitsluitend per 2 stuks besteld worden.
  • Bestel je in een van onze winkels met als afhaallocatie onze Tompouce drive thru, dan kunnen de tompouces uitsluitend per 4 stuks en de soezen uitsluitend per 2 stuks besteld worden en dien je je bestelling direct te betalen. Wij vragen hiervoor je begrip.
  • Bestel je in een van onze winkels met als afhaallocatie een van onze winkels, dan kun je de oranje tompouces en soezen ook per stuk bestellen, maar voor een efficiënte werkwijze verzoeken wij iedereen te bestellen in de hierboven genoemde eenheden.
  • Je kunt je bestelling ook telefonisch doorgeven bij een van onze winkels of via de centrale bakkerij. De telefoonnummers vind je hier.

Openingstijden
  • Onze Tompouce drive thru bevindt zich aan de Wattweg 13 in Spijkenisse en is op Koningsdag geopend van 9.00 tot 11.30 uur. Uitsluitend voor het afhalen van bestelde tompouces. Vergeet niet je bestelbevestiging mee te nemen!
  • Onze winkels zijn op Koningsdag geopend van 8.00 tot 12.00 uur. 

Recept: Kinderwraps van

je favoriete boterham


Maak van je favoriete boterham eens een wrap! Met een vrolijk prikkertje houd je de boterham én al dat lekkere beleg bij elkaar. Zo maak je in een handomdraai een gezellige lunch die kinderen zeker zal aanspreken. Al zal menig volwassene er ook graag zijn of haar tanden in willen zetten…
Lees verder
Kinderwraps van brood