Koningsdag

Vier je met (de lekkerste) oranje tompouces

 
Op Koningsdag zijn onze oranje tompouces ALLEEN op bestelling verkrijgbaar. Er is dus geen losse verkoop in onze winkels. Daarnaast hebben we op Koningsdag GEEN regulier assortiment en geen taarten, ook niet op bestelling.
 
Bestellen kan eenvoudig via onze webwinkel (uitsluitend per 4 stuks) of in onze winkels (ook per stuk). Je kunt je bestelling ook telefonisch doorgeven bij een van onze winkels of via de centrale bakkerij. De telefoonnummers vind je hier.
 
Je kunt ervoor kiezen om je bestelde oranje tompouces op te halen bij onze Tompouce drive thru of in een van onze winkels.
 
Onze Tompouce drive thru bevindt zich aan de Wattweg 13 in Spijkenisse en is op Koningsdag geopend van 9.00 tot 11.00 uur. Uitsluitend voor het afhalen van bestelde tompouces. Vergeet niet je bestelbevestiging mee te nemen!
 
Onze winkels zijn op Koningsdag geopend van 9.00 tot 10.30 uur. Uitsluitend voor het afhalen van bestelde tompouces. We hebben deze dag geen losse verkoop en geen ander assortiment dan onze oranje tompouces.
 

Recept: Kinderwraps van

je favoriete boterham


Maak van je favoriete boterham eens een wrap! Met een vrolijk prikkertje houd je de boterham én al dat lekkere beleg bij elkaar. Zo maak je in een handomdraai een gezellige lunch die kinderen zeker zal aanspreken. Al zal menig volwassene er ook graag zijn of haar tanden in willen zetten…
Lees verder
Kinderwraps van brood