Ons hele assortiment

Kerstvers op tafel


Nog even de laatste cadeautjes kopen, de kerstboom extra versieren en de tafel gezellig dekken... De Kerstdagen zijn erg gezellig, maar meestal vragen de voorbereidingen veel van je tijd. Om je een handje te helpen om in ieder geval je Kerstbrood en -banket op tijd in huis te hebben, zonder iets te vergeten, hebben wij een handige Kerstbestellijst gemaakt. Je bestellingen doorgeven via onze webwinkel kan natuurlijk ook.

Kerstbestellijst
Op onze Kerstbestellijst hebben we vast een deel van ons heerlijke Kerstassortiment opgesomd. Verder kun je de lijst aanvullen met alle producten uit ons assortiment. je kunt een Kerstbestellijst ophalen in een van onze winkels naar keuze, of je kunt een printvriendelijke versie van de Kerstbestellijst hier downloaden.

De uiterste inleverdatum van de Kerstbestellijst is vrijdag 21 december.


Webwinkel
Je kunt je bestelling natuurlijk ook plaatsen via onze webwinkel. Hier vind je ons volledige assortiment, Kerst en regulier. Vul op je gemak je winkelmandje, reken direct af en haal je bestelling op in een van onze winkels op de door jou gekozen datum. Let op: op Eerste en Tweede Kerstdag zijn onze winkels gesloten. Thuis laten bezorgen kan ook, mits je bestelling aan onze bezorgvoorwaarden voldoet. Makkelijk toch?

Recept: Ovenschoteltje van Kerstbrood 

Je herkent het kerstbrood bijna niet meer terug!


Je herkent het kerstbrood bijna niet meer terug! Dit is een heerlijke ovenschotel van Kerstbrood met perzik en crème fraîche. Waarschuw je gasten van te voren ruimte te houden voor dit heerlijke dessert.
Lees verder
Ovenschoteltje van Kerstbrood