Proef de zomer

De lekkerste broodjes voor onderweg!


Het is weer zomer(vakantie)! De tijd om er lekker op uit te gaan. Picknicken, fietsen, dagjes naar het strand, een pretpark of dierentuin... Of zelfs op de welverdiende vakantie naar het buitenland.

Wat je plannen ook zijn, lekkere broodjes voor onderweg mogen niet ontbreken. Goed gesmeerde bolletjes, eierkoeken, kwarkbolletjes, rozijnenbollen, kaasstengel... Bij je Meesterbakker kun je je picknicktas natuurlijk perfect vullen.

Tijdens de weken van de zomervakantie hebben wij, net als voorgaande jaren, een interessante kleinbroodaanbieding: 2+1 gratis. Lees hier meer over deze aanbieding.

In onze winkels hebben we ook nog leuke cadeautjes voor je: leuke ansichtkaarten en een vakantie puzzelboekje. Tot ziens in onze winkels!


 
Kwarkbolletjes
Met rozijnen en suikerkorrels.
5 voor € 2,75
Eierkoeken
Absoluut de lekkerste eierkoeken uit de regio!
3,00 4 voor € 2,65
Rozijnenbollen
Boordevol krenten en rozijnen.
6 voor € 3,25
Witte ronde broodjes
Zachte witte broodjes, lekker voor thuis of onderweg.
3,60 8 voor € 2,75

Recept: Kinderwraps van

je favoriete boterham


Maak van je favoriete boterham eens een wrap! Met een vrolijk prikkertje houd je de boterham én al dat lekkere beleg bij elkaar. Zo maak je in een handomdraai een gezellige lunch die kinderen zeker zal aanspreken. Al zal menig volwassene er ook graag zijn of haar tanden in willen zetten…
Lees verder
Kinderwraps van brood

Mis geen acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!