Klant is Koning

Komen jij en jouw recept in onze campagne?


Heb jij een brood- of banketrecept dat jij graag met iedereen zou willen delen? Of ben jij zelf niet zo’n thuisbakker maar heb je wel een goed idee voor een lekker brood- of banketproduct? En zou je dat product bij ons in de bakkerij met een professionele bakker willen maken en (indien nodig) optimaliseren? Laat het ons weten, en wie weet spelen jij én jouw recept straks een rol in onze nieuwe campagne!

Jubileumjaar
In 2019 vieren wij ons 50-jarig jubileum. Natuurlijk hebben we dit jubileum te danken aan onze mooie klantenkring. Vandaar het idee om klanten een rol te geven in onze nieuwe campagne die in februari 2019 van start gaat.

Klant is Koning
In deze campagne, Klant is Koning genaamd, vragen we onze klanten om leuke ideeën voor een brood- of banketproduct. Dit kunnen producten zijn met een mooi verhaal, zoals familierecepten die al generaties lang in de familie zijn. Maar het kunnen ook grappige creatieve ideeën zijn, of bestaande producten met een nieuwe twist. Alles kan, zolang het maar Meesterbakker-waardig is, te realiseren is in onze bakkerij en voor een betaalbare prijs in onze winkels aangeboden kan worden. Want het is de bedoeling dat het product een maand lang in onze winkels verkrijgbaar zal zijn.

Wat vragen we aan jou?
Wordt jouw suggestie voor een brood- of banketproduct uitgekozen? Dan nodigen wij je uit in onze bakkerij om jouw recept samen met een professionele bakker te maken en waar nodig te optimaliseren. Het eindresultaat zal een maand lang in onze winkels verkrijgbaar zijn. Jij en je product krijgen een prominente rol in de communicatiematerialen. Denk hierbij aan advertenties, posters op de winkelvloer en communicatie op onze website en sociale media-kanalen. De foto’s hiervoor worden genomen door een professionele fotograaf. We vragen je tevens om een blog te schrijven over je ervaring en het verhaal achter je recept of product. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen. Kortom: jij en je product zullen een maand lang goed zichtbaar zijn in de regio! Uiteraard hebben we hier jouw goedkeuring voor nodig. Deelname is geheel vrijwillig. Het levert je natuurlijk wel een unieke ervaring op.

Hoe doe je mee?
Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan een e-mail naar jubileum@bakkervoskamp.nl met daarin in ieder geval de volgende informatie:
  • Je naam en woonplaats.
  • Jouw idee voor een brood- of banketproduct en een korte uitleg hoe je op dit idee bent gekomen (we zijn dol op mooie verhalen...).
  • Een leuke foto van jezelf.

Wij zijn benieuwd en laten ons graag verrassen!

Polderbroodjes
Zachte, malse meergranenbroodjes.
3,30 6 voor € 2,85
Christoffelschuimtaart
Schuimbodem met chocoladeslagroom en chocoladeschaafsel.
€ 13,25
Trakteergebak
Vier rolgebakjes in verschillende kleuren en vier spijsbakjes met luchtige bavaroise in diverse smaken.
8 stuks voor € 10,50

Recept: Spelt eierkoek met een frisse

zomerse rood fruit spread


Bij de Meesterbakker hebben we naast de naturel variant ook spelt eierkoeken. Beide hebben ze hun eigen smaak. Om deze lekkere en gezonde tussendoortjes om te toveren in een feestje, hebben we een recept voor een frisse rood fruit spread. Dat combineert heerlijk bij de nootachtige smaak van onze spelt eierkoeken.
Lees verder
Spelt eierkoek met rood fruit spread