Jubileumaanbieding maart

Jubileumaanbieding maart

"Thuis zijn wij gek op deze Nutella-kaneelbroodjes."Begin dit jaar deden wij een oproep onze onze klanten: Heb jij een brood- of banketrecept dat jij graag met iedereen zou willen delen? En zou je dat product bij ons in de bakkerij met een professionele bakker willen maken en (indien nodig) optimaliseren? Laat het ons weten, en wie weet spelen jij én jouw recept straks een rol in onze nieuwe campagne!

 

Maart: Nutella-kaneelbroodjes

Elke van Laarhoven uit Hoogvliet was een van de eerste klanten die ons haar recept stuurde: Nutella-kaneelbroodjes. "Ik bak graag, dat is voor mij echt ontspanning. Na een tijd lang bruidstaarten en verjaardagstaarten te hebben gemaakt kwam ik erachter dat ik het leuker vind om koekjes, cakes etc. te maken. Wij zijn thuis echt gek op Nutella en zodoende ben ik op Pinterest gaan zoeken voor inspiratie om ermee te gaan bakken. Deze Nutella-kaneelbroodjes werden in de familie en op mijn werk zo goed ontvangen, dat ik sindsdien regelmatig in de keuken sta om dit te maken."

Samen met een van onze bakkers heeft Elke de Nutella-kaneelbroodjes in onze bakkerij gemaakt. De hele maand maart waren de broodjes onze jubileum-aanbieding.

 

Ook een leuk recept?

Heb jij ook een brood- of banketrecept dat jij graag met iedereen zou willen delen? Of ben jij zelf niet zo’n thuisbakker maar heb je wel een goed idee voor een lekker brood- of banketproduct? En zou je dat product bij ons in de bakkerij met een professionele bakker willen maken en (indien nodig) optimaliseren? Laat het ons weten, en wie weet spelen jij én jouw recept straks ook een rol in onze campagne!


Eierkoeken
De lekkerste uit de regio!
3,20 4 voor € 2,75
Bolus
Van gevuld wit brooddeeg, bruine basterdsuiker en kaneel.
per stuk voor € 1,20
Grote mergpijpen
Crème met een vleugje rum, omringd door marsepein.
per stuk voor € 2,05

Recept: granola vlaflip

met spelt granola en blauwe bessen


Onze Spelt granola is een mix van speltvlokken, pompoen- en zonnebloempitten, honing, cranberry's en zuidvruchten. En het smaakt eigenlijk altijd... Bij het ontbijt, door de yoghurt of gewoon een handje tussendoor. Maar wist je dat je er ook een leuk en lekker toetje van kunt maken? Wat dacht je van deze spelt granola vlaflip met blauwe bessen? Ook leuk voor bij een brunch of high tea.
Lees verder
Spelt granola vlaflip