Jubileumaanbieding april

Jubileumaanbieding april

"Ik kon het meest genieten van haar koeken met amandelspijs en stukjes appel."Begin dit jaar deden wij een oproep onze onze klanten: Heb jij een brood- of banketrecept dat jij graag met iedereen zou willen delen? En zou je dat product bij ons in de bakkerij met een professionele bakker willen maken en (indien nodig) optimaliseren? Laat het ons weten, en wie weet spelen jij én jouw recept straks een rol in onze nieuwe campagne!

 

April: Appelina's

Angelina Meijer uit Spijkenisse kwam met het idee van heerlijke appel-amandelspijs-koeken. Ze had zelf geen recept, en had de koeken ook nooit zelf gemaakt, maar ze wist precies hoe ze moesten smaken... "Een dame waar ik vroeger vaak kwam was gek op bakken. Haar huis rook dan heerlijk... Ik kon het meest genieten van haar koeken met amandelspijs en stukjes appel.”

Samen met een van onze bakkers heeft Angelina de koeken met amandelspijs en appel in onze bakkerij gemaakt. En wat was ze enthousiast! De koeken kregen de toepasselijke naam 'Appelina'. De hele maand april zijn de Appelina's onze jubileum-aanbieding. 2 stuks voor 2.95.

 

Ook een leuk recept?

Heb jij ook een brood- of banketrecept dat jij graag met iedereen zou willen delen? Of ben jij zelf niet zo’n thuisbakker maar heb je wel een goed idee voor een lekker brood- of banketproduct? En zou je dat product bij ons in de bakkerij met een professionele bakker willen maken en (indien nodig) optimaliseren? Laat het ons weten, en wie weet spelen jij én jouw recept straks ook een rol in onze campagne!


Koffiebroodje
Met gele room, rozijnen en fondant.
per stuk voor € 1,50
Eierkoeken
Absoluut de lekkerste eierkoeken uit de regio!
3,20 4 voor € 2,75
Meergranen kaas vijgenbrood
Met kaasblokjes, vijgen en een beetje grove mosterd.
€ 4,50
Bolus
Van gevuld wit brooddeeg, bruine basterdsuiker en kaneel.
per stuk voor € 1,20

Recept: Desembrood met

zelfgemaakte forelmousse


Dit desembrood met forelmousse is een ware traktatie voor de visliefhebbers. De heerlijke smaak van forel laat zich prima combineren met het stevige desembrood. Dus aan de slag en eet smakelijk!
Lees verder
Desembrood met forelmousse