2e plaats AD Oliebollentest 2017!

2e plaats AD Oliebollentest 2017!

Met een dikke 9,9 behalen de oliebollen van Meesterbakker Voskamp dit jaar de tweede plaats in de AD Oliebollentest! In 2010, 2015 en 2016 behaalden onze oliebollen de eerste plaats in deze test.


Dat Arnold Kabbedijk, leidinggevende binnen Meesterbakker Voskamp en verantwoordelijke voor het gehele oliebollenproces, weet hoe een perfecte oliebol hoort te smaken staat inmiddels buiten kijf. Toch doet hij elk jaar weer zijn uiterste best om zijn bollen nóg beter te maken. Proeven, receptuur aanscherpen, bakken, weer proeven… Wederom een hoge positie in de AD Oliebollentest is dan natuurlijk een mooie kroon op het werk.

Vanaf begin jaren ‘90 publiceert het AD vlak voor de jaarwisseling de Nationale Oliebollentest. Verslaggevers van het AD kopen bij een groot aantal oliebollenkramen en bakkers in heel Nederland oliebollen en laten die door het Centrum voor Smaakonderzoek blind keuren en testen op kwaliteit. Er wordt onder andere gelet op smaak, gewicht, kleur, vetgehalte, vorm en eeteigenschappen.

In 2010, 2015 en 2016 bemachtigde Meesterbakker Voskamp de eerste plaats in de AD Oliebollentest. De jaren daartussen maar liefst drie top 5-noteringen. Dat de oliebollen van Meesterbakker Voskamp in de smaak vallen mag dus duidelijk zijn, maar dit succes komt niet zomaar aanwaaien. “Hoog scoren in de AD Oliebollentest is natuurlijk fantastisch, maar een toppositie behouden is minstens zo’n grote uitdaging,” zegt Arnold. “Dus we blijven kritisch en scherpen onze receptuur waar mogelijk aan.”

Alle bakkers, verkoop(st)ers, chauffeurs en zelfs vrienden en familie van Meesterbakker Voskamp staan weer klaar om de versgebakken oliebollen aan heel Nederland te verkopen.Verkooppunten
Onze oliebollen zijn te koop in alle
Meesterbakker Voskamp winkels. Deze bevinden zich in Spijkenisse, Hellevoetsluis, Rockanje, Oostvoorne, Brielle, Rozenburg, Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet en Vlaardingen. Ook zijn onze oliebollen verkrijgbaar bij Jumbo Groenewoud en Plus Meeuw (Spijkenisse). Op 31 december zijn onze winkels ook geopend, uitsluitend voor de verkoop van oliebollen (met en zonder krenten en rozijnen), appelbeignets, ananasbeignets en berliner bollen. Bekijk hier de openingstijden van de winkels op 31 december. Bestellen van onze oudejaarsproducten is niet mogelijk.


Bakkerijverkoop
Op 29, 30 en 31 december van 8.00 tot 16.00 uur verkoopt Meesterbakker Voskamp de oliebollen, appelbeignets, ananasbeignets en berliner bollen ook rechtstreeks uit
de bakkerij aan de Ohmweg 10 te Spijkenisse.

 

< Terug naar het nieuws overzicht