Attachment 0

Gamba's met chorizo, spinazie en paprika-tapenade

Dit recept is heerlijk op donker desembrood. Een echte traktatie, deze gamba's met chorizo, spinazie en paprika-tapenade.

Ingrediënten (4 personen)

  • 4 dikke sneden brood bijvoorbeeld donker desembrood
  • 250 gram gamba’s
  • 100 gram chorizo
  • 12 cherrytomaatjes
  • scheutje olijfolie
  • 4 teentjes knoflook
  • handje gewassen spinazie
  • 2 eetlepels groene olijven
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 2 eetlepels paprika tapenade

Bereiding

Bak de gamba’s in knoflookolie en voeg op het laatste moment de chorizo toe. Bak kort mee. Besmeer de sneden brood met de paprika-tapenade en beleg vervolgens met de spinazie, de chorizo en de gamba’s. Verdeel de olijven en de gebruineerde pijnboompitten over het broodje en gebruik een goede olijfolie als dressing.

Bron: brood.net

Desem Donker met gamba's