Suikerbrood met Limoncello-crème en verse aardbeien

De ingrediënten apart zijn al om je vingers bij af te likken. Kun je nagaan hoe het smaakt als je ze combineert! Dit receptje is leuk én lekker bij een high tea, maar kan ook prima als verrassend desert.

Ingrediënten

  • 4 sneden suikerbrood
  • 125 g mascarpone
  • 125 ml slagroom
  • 1 eetlepel abrikozenjam
  • 1 dl Limoncello
  • 1 sinaasappel
  • 1 bakje aardbeien

Bereiding

Pers het sap uit de sinaasappel. Klop de mascarpone met slagroom luchtig met behulp van de mixer. Voeg de abrikozenjam, de limoncello en het sap van de sinaasappel toe en mix nog even goed, zodat een mooie gladde crème ontstaat. Grill plakjes suikerbrood zonder vet in de grillpan. Lepel een schep crème over het suikerbrood en garneer met de gehalveerde aardbeien.

Bereidingstijd: ca. 15 minuten

Bron: brood.net