-
Uw winkelwagen is leeg
vrolijk pasen!
citroen-meringeschelp
citroen-meringeschelp
Met citroenbavaroise en meringueschuim.
€ 2,85
tompouce
Gele room tussen twee laagjes korstdeeg. Met slagroom.
€ 2,50
vrolijk pasen!
paasslof 550 gram
paasslof 550 gram
Met o.a. hazelnoten, een mueslimelange en zuiver amandelspijs.
€ 7,50
cake v/d maand
advocaatcake
advocaatcake
Malse cake met romige advocaat.
€ 4,75
Eierkoeken
Wie kent ze niet?
Eierkoeken zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse bakkerijen. Een slank tussendoortje gemaakt van eieren, melk, suiker, bloem, boter en bakpoeder. Vooral dat (ammonium)bakpoeder zorgt ervoor dat de koek heerlijk groot en luchtig wordt. Vaak wordt het ammonium, wat een zout is, verward met ammoniak. Dit komt door de sterke geur. Onze bakkers zorgen er echter voor dat de koeken goed af kunnen koelen voordat ze verpakt worden, zodat de eierkoeken niet alleen lekker smaken maar ook lekker ruiken. In dit filmpje laten we zien, hoe onze bakkers eierkoeken bakken.