Duinenbrood

Dagelijks werken we met hart en ziel in onze bakkerij. Aan ons assortiment, maar ook aan nieuwe recepturen. Producten waarvoor u een ommetje zou willen maken. Op deze manier is een aantal jaar geleden ook het inmiddels zeer bekende Duinenbrood ontstaan.

Een brood vol smaak en rijk aan ingrediënten. In korte tijd is dit type brood uitgegroeid tot één van de favorieten van Meesterbakker Voskamp. En daar zijn we best trots op! Inmiddels bestaat het assortiment Duinenbrood uit de volgende verschillende varianten.

Duinenbrood (Original)

Het originele Duinenbrood is in de basis een meergranenbrood. Hieraan zijn ondermeer zonnebloempitten en lijnzaad toegevoegd. Toevoegingen die hebben geleid tot een brood dat vol van smaak is. Een brood dat langer houdbaar is en ook nog eens lekker wordt gevonden door veel kinderen. 

Duinen DubbelDonker

Een meergranenbrood met een robuust karakter. De geroosterde mout geeft dit brood haar kenmerkende donkere kruin. De rijke mix van granen en zaden geeft ook nog een hoger gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren. Een absolute aanrader voor iedere liefhebber van meergranenbrood.

 

 

Duinen Vitaal

Gezond brood kan heel erg lekker zijn. En Duinen Vitaal bewijst dat als geen ander. Dit brood zit boordevol voedings- en bouwstoffen. Bij Duinen Vitaal zijn daar nog eens extra bakvaste vitamines en mineralen aan toegevoegd. Duinen Vitaal is met recht een heerlijk ´vitamine bommetje´.

 

 

Duinen VolVezel

Duinen VolVezel wordt gemaakt op basis van 100% volkorenmeel, waaraan nog eens extra tarwevezels zijn toegevoegd. Het bevat maar liefst 35% meer voedingsvezels dan regulier volkorenbrood. Deze vezels hebben een gunstig effect op de spijsvertering.