Trots op onze desembroden!

Bij Meesterbakker Voskamp zijn we trots op onze desembroden. Broden gemaakt van de beste ingrediënten en die alle rust krijgen die ze verdienen. Pas na 24 uur rusten, wordt het brood afgebakken in een speciale steenoven.

Deze oven is bijzonder omdat de stenen vloer de temperatuur van 260 graden bereikt. Doordat het deeg direct op de hete stenen vloer gelegd wordt, ‘werkt’ het deeg snel en ontstaat er een heerlijke krokante korst die er door zijn grillige vorm ook nog eens prachtig uitziet.

U kunt dit brood nog lekkerder laten smaken door het ongesneden mee naar huis te nemen en in een op 210 °C voorverwarmde oven nog 5 à 7 minuten te bakken.

In onze winkel Veerplein (Vlaardingen) is ons desembrood elke dag verkrijgbaar. In onze andere winkels standaard op vrijdag en zaterdag. Wilt u er zeker van zijn dat uw favoriete desembrood nog verkrijgbaar is, of wilt u graag op andere dagen desembrood? Dan adviseren wij u het brood in een van onze winkels of via onze webwinkel te bestellen.

Ons desemassortiment bestaat momenteel uit de volgende heerlijke desembroden:

Desemassortiment Meesterbakker Voskamp