Welkom bij Meesterbakker Voskamp

Meesterbakkers, bakkers die het ambacht in ere houden en als geen ander weten hoe je de lekkerste brood- en banketproducten bakt! Met eindeloze inspiratie creëren we talloze broodsoorten, tussendoortjes, pittige snacks, gebak en taarten.

De lekkerste lekkernijen moeten vers zijn en verlangen de beste ingrediënten. Daarom doen Meesterbakkers geen concessies aan kwaliteit. Dat ruikt u in de winkel, dat proeft u aan tafel!

Deze website biedt u een voorproefje van onze producten. Daarbij krijgt u gemakkelijk inzicht in de weektoppers en vastvoordeel aanbiedingen. Verder bieden wij u de mogelijkheid om taarten voor elke gelegenheid online te bestellen.

Naast deze website kunt u ons ook volgen op Twitter, liken op Facebook of u kunt zich abonneren op onze RSS feed. Op deze manier blijft u altijd op de hoogte van Meesterbakker Voskamp.

Taart bestellen bij Meesterbakker Voskamp

Voor iedere gelegenheid hebben wij in onze webwinkel een bijpassende taart: verjaardagstaart, geboortetaart of een taart met uw eigen foto. Afhankelijk van waar de taart naar toe moet, kunt u deze laten bezorgen of afhalen bij één van de 15 winkels. Naast heel veel bekende soorten en smaken kunt u bij de Meesterbakker ook een taart laten voorzien van uw eigen foto of afbeelding.

Aanbiedingen van deze week

Bekijk alle aanbiedingen >

 • 5 mini kwarkbolletjes

  fris zoete broodjes met rozijnen

  2.60 1.95
 • Appeltaartje

  Met verse appels van eigen bodem!

  6.50 3.95 Appeltaartje

Meer Meesterbakker aanbiedingen

 • Elke maandag

  Appelflap

  1.45 1.00 Elke maandag
 • Elke dinsdag

  4 Eierkoeken

  2.80 1.95 Elke dinsdag
 • Elke woensdag

  2 Saucijzenbroodjes

  3.30 2.50 Elke woensdag